Voor bedrijven

Nieuwe uitdagingen vragen om nieuw talent. Spring Talents biedt toegang tot het grootste netwerk in Nederland van studenten en starters die graag bij u aan de slag willen.

Er zijn geen kosten verbonden aan het plaatsen van een vacature. Plaats dus direct zelf uw vacatures, of vraag ons naar de vele andere mogelijkheden om jong talent in te zetten!

Toegang tot talenten

VACATURES
Bereik jong talent direct zelf via onze vacaturebank.

EVENTS
Ontdek de vele mogelijkheden met jong talent.

ADVIES
Vraag ons wat jong talent voor ú kan betekenen

Plaats kosteloos vacature

of neem contact met ons op

 

Wat is een spring talent

Spring Talents onderscheiden zich niet alleen door hun intrinsieke motivatie, ambitie en visie op de vragen van morgen, maar hebben vooral de noodzakelijke vaardigheden om business en duurzaamheid elkaar te laten versterken.

De 7 kenmerken van een Spring Talent:

  1. Hoogopgeleid: heeft WO/HBO werk- en denkniveau;
  2. Thuis in de nieuwe wereld: spreekt de taal van duurzaamheid;
  3. Netwerk-denkend: is gericht op nieuwe structuren, businessmodellen & samenwerking;
  4. Proactief: herkent verandering en durft daarnaar te handelen;
  5. Interdisciplinair: kan kennis van meerdere disciplines combineren;
  6. Business-oriented: snapt dat duurzaamheid en business hand in hand gaan;
  7. Gedreven: heeft ambitie met een visie.

 

De kracht van de initiatiefnemers

GROOTSTE BEREIK
Samen met Studenten voor Morgen heeft SustainableMotion het grootste bereik onder studenten en starters met interesse en ambitie. We werken samen met meer dan 150 academische en HBO opleidingen en meer dan 40 studieverenigingen, green offices, career centers, alumni verenigingen en andere studentenorganisaties. Hierdoor verleent Spring toegang tot hét grootste netwerk van jong talent in heel Nederland.

KWALITEIT EN ERVARING
Spring is het resultaat van een succesvolle samenwerking tussen partijen met jarenlange ervaring vanuit hun eigen vakgebied. Spring bundelt deze ervaring, bewezen concepten en netwerken om biedt hierdoor hét platform waar jong talent en bedrijven met elkaar in contact kunnen komen. Bent u benieuwd wat Spring voor uw organisatie kan betekenen of hoe u jong talent voor de vragen van morgen kan inzetten? Wij helpen u graag.