Hoe werkt het

Spring Talents brengt WO/HBO studenten, starters en young professionals in contact met toonaangevende bedrijven. We bieden een overzicht van alle vacatures en extra circulaire activiteiten die belangrijk zijn om je voor te bereiden of te introduceren bij je toekomstige werkgever. Spring biedt jou de tools en het netwerk tijdens én na je studie om de sprong richting jouw duurzaamheidscarrière te maken!

Vacatures

Met de samenwerking van MVO Nederland en Het Groene Brein zijn er veel bedrijven die duurzaamheid en circulaire economie serieus nemen op zoek zijn naar jong talent. Alle vacatures van deze bedrijven vind je terug in ons vacature overzicht.

Evenementen

Wil jij je tijdens en na je studie voorbereiden op een impactvolle carrière en word je graag geïntroduceerd bij potentiele werkgevers? Speciaal voor jou hebben wij alle relevante evenementen op een rijtje gezet. Bekijk de evenementen in ons evenementen overzicht.

Ben ik een Spring talent?

Een Spring Talent is een HBO/WO student of starter met interesse en ambitie in nieuwe business modellen, circulaire economie of duurzaamheid. Je wilt aan de slag bij bedrijven waar deze thema’s een belangrijke rol spelen. Een Spring Talent kan iedere studieachtergrond hebben en vindt het niet meer dan logisch dat business en duurzaamheid elkaar versterken.

Waarom Spring?

Nieuwe wereld aan je voeten

Een nieuwe wereld vraagt om nieuwe medewerkers. Bedrijven zijn continu op zoek naar jong talent met oog voor de toekomst. Ze zijn op zoek naar jou.

Spring benadering

Spring brengt je op een leuke en frisse manier in contact met het bedrijfsleven. Wij bieden de nodige tools en activiteiten om je te laten zien wat er werkelijk speelt en wat je kunt bijdragen.

Grootste bereik

Spring is een initiatief van SustainableMotion, MVO Nederland, Morgen en het Groene Brein en heeft daardoor het grootste bereik van studenten, starters en bedrijven.

Samenwerking Morgen

Morgen is hét studentennetwerk voor een duurzame toekomst. De landelijke studentenorganisatie organiseert regelmatig samen met bedrijven inhouse dagen voor studenten met een duurzame ambitie. Wil jij Spring Talents de ins en outs van jouw duurzame organisatie laten zien? Klik hier om in contact te komen.